Το ... αγιοβασίλεμα!

Το ... αγιοβασίλεμα! - εικόνα

Το νευρικό σύστημα της Αγιοβασιλίνας είναι σε κακά χάλια, μια και ο αγιος Βασίλης την έχει παραμελημένη εντελώς! Η λύση; Να επισκεφτεί το διάσημο ψυχο[χωρίς]λόγο κύριο Ξερολάκη! Ενα θεατρικό έργο με πολύ χιούμορ!

Περίληψη

Η Αγιοβασιλίνα, είναι πολύ εκνευρισμένη τον τελευταίο καιρό κι έχει κάθε δίκιο, αφού ο σύζυγός της, ο άγιος Βασίλης, όχι μόνο την έχει παραμελημένη για έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τα δωράκια των παιδιών! `Ακου τώρα πράγματα… `Ετσι λοιπόν η δόλια, πηγαίνει στο διάσημο ψυχο[χωρίς]λόγο κύριο Ξερολάκη, να βρει λύση στα προβλήματά της… με το αζημίωτο φυσικά! Από την άλλη όμως, η αδερφή του άγιου Βασίλη, η `Αι Παράταμε, εκμεταλλεύεται την αδιαφορία του αδερφού της, και με το βοηθό της το Κακοκοράκι, καταστρώνουν σχέδιο πονηρό, ώστε να καταφέρει επιτέλους να την αγαπήσουν ΟΛΟΙ… Μόνο που δεν έχει ιδέα τι σημαίνει αγάπη…  

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία :
Χριστουγεννιάτικα
Είδος :
Κωμωδία
Αριθμός Ηθοποιών :
11 ρόλοι [6 γυναικείοι - 5 αντρικοί]
Ηλικίες :
Περιβάλλον :
Γραφείο γιατρού και δάσος.
Διάρκεια έργου :
Μία ώρα
Ιδανικό Για :
Για όλες τις ηλικίες. Προσαρμόζεται ανάλογα.
Απόσπασπα:
Διάβασέ το Online! ή...
Κατέβασέ το στον υπολογιστή σου!

Αν μοιραστήκατε μαζί μας ένα θεατρικό έργο, ένα κείμενο, ένα ποίημα ή οτιδήποτε άλλο, θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε και την γνώμη σας μαζί μας, πατώντας εδώ!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος