Μονόλογοι & Σκετσάκια

Μονόλογοι & Σκετσάκια - εικόνα

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας σ αυτό το είδος του θεάτρου, εδώ θα βρείτε μια ποικιλία μονολόγων για πολλά διαφορετικά θέματα! Αν όμως ψάχνετε μια μικρά αυτοτελή σκετσάκια και όχι ολόκληρο θεατρικό, που αποστηθίζονται γρήγορα, είναι μικρής χρονικής διάρκειας και στήνονται εύκολα, τότε βρίσκεστε στη σωστή κατηγορία!

Περιήγηση

"Η αρχή του ... τέλους"

Η Ζωή ένα νέο κορίτσι κάπου στο Ιράκ, πουλήθηκε ως νύφη στα πέντε της χρόνια από τον πατέρα της, στο σόι του αδερφού του για να παντρευτεί τον ανιψιό του, προκειμένου να βάλει τέλος σε μια βεντέτα που υπήρχε μεταξύ των δύο αντρών για χρόνια. Η μητέρα της, τον παρακαλά επανειλημμένα να μεγαλώσει λίγο η κόρη τους προτού παντρευτεί, όμως εκείνος τη χτυπάει μέχρι θανάτου. Η Ζωή, βλέποντας τη μητέρα της να βασανίζεται, αποφασίζει να κάνει ό,τι της λέει ο πατέρας της. Τα χρόνια κυλούν σιωπηλά. Τη μέρα του αρραβώνα όμως, στα δεκαπέντε της χρόνια, μην αντέχοντας άλλο τη μοίρα της, το σκάει... Δεν καταφέρνει να πάει μακριά απ το σπίτι της, γιατί τη βρίσκει ο πατέρας της και τη φέρνει πίσω, αφού τη δέσει με σκοινιά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τη σύρει στους δρόμους για παραδειγματισμό...

Διαβάστε περισσότερα

"Παν μέτρον ... άΧρηστον!"

Μονόλογοι και σκετσάκια για το τι συμβαίνει όταν ξεπερνάμε το μέτρο στη ζωή μας. "Αλλα ντ' άλλων" "Μάνα εξ ... ουρανού" "Η ... τοσοΔΟΥΛΑ" "Στην υγειά του ... reunion" "Ασε τον τρελό στην τρέλα του" "Τα ρεβίθια του χαλβά" "Μάσκες..."

Διαβάστε περισσότερα

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε;

Εκτελέστε μια αναζήτηση . . .

Begin Constant Contact Active Forms