Δράμα

Δράμα - εικόνα

Αν ανήκετε στην κατηγορία που αγαπάτε το δράμα, τα έντονα συναισθήματα,θέλετε να ρισκάρετε με κάτι δύσκολο κι αισθάνεστε έτοιμοι να δώσετε όλο σας τον εαυτό, τότε σ αυτή την κατηγορία θα βρείτε ό,τι επιθυμείτε. Σύγχρονες ιστορίες, καθημερινοί ήρωες, με τα πάθη, τα λάθη, τους ευσεβείς πόθους κι ένα σωρό ακόμη στοιχεία που πλάθουν τον άνθρωπο δίπλα μας, μέσα μας, κρύβονται εδώ και περιμένουν εσάς να γίνετε ένα μαζί τους.

Περιήγηση

"Μια φορά κι ένα... νεκρό"

Μια πολύ πλούσια γυναίκα που δεν έχει να χάσει τίποτα πια … τέσσερα κορίτσια που έχουν χάσει τα πάντα… ένα κρυμμένο μυστικό … `Ενας ερωτευμένος συμβολαιογράφος, μια όμορφη νοσοκόμα που δεν παίρνει σωστά την πίεση, μια οικονόμος που κάνει … οικονομία στην καλοσύνη, ένας ντετέκτιβ που ψευδίζει μπροστά στον έρωτα, ένας άντρας που εγκαταλείφθηκε στην άκρη του δρόμου, μια κόρη που θέλει να σκοτώσει … μια συνείδηση που περπατά αθόρυβα ανάμεσά τους… Μια ιστορία που κινείται ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, την πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση, την αλήθεια και το ψέμα, τα «θέλω» και τα «μπορώ»… και που ξεκινά με «Μια φορά κι ένα … νεκρό»… Πώς θα τελειώσει άραγε;

Διαβάστε περισσότερα

"Ζευγάρια στα... Ζάρια"

Η ιστορία διαδραματίζεται στο μπαρ, «Τα ζάρια», μέσα σε δώδεκα ώρες. Από το μεσημέρι στις 12,00 έως τα μεσάνυχτα. Ο ιδιοκτήτης του είναι βουτηγμένος στα χρέη κι εθισμένος στο τζόγο. Η σύζυγός του, παραμελημένη από τον ίδιο, βιώνει την κατάθλιψη. Μια καινούργια, περίεργη, σερβιτόρα, πιάνει δουλειά. Ενας φιλότιμος ηλεκτρολόγος του μαγαζιού και φίλος του ιδιοκτήτη, προσπαθεί μάταια να την προσεγγίσει. Ενας αλκοολικός μεσήλικας συγγραφέας, πρώην μεγαλοχειρουργός έχει το δικό του τραπέζι στο μπαρ για να γράφει και να πίνει… Η κατά 25 χρόνια μικρότερή του σύντροφος, προσπαθεί να τον πείσει ότι μπορούν να μείνουν για πάντα μαζί… Ο στιχουργός και η μούσα του παίζουν μουσική στο μαγαζί και ετοιμάζονται για ένα ταξίδι στη Ρώμη… Ενας άντρας της νύχτας, πλούσιος και μυστικοπαθής, μαζί με την κυρά του, θέλει αυτό το μπαρ να της το κάνει δώρο… θέλει όμως και να εισπράξει τα χρέη που του χρωστάνε… Το τσιράκι του γυροφέρνει στο μαγαζί, απειλώντας τον ιδιοκτήτη ότι τελειώνει ο χρόνος του, ώσπου βλέπει την ίδια του τη γυναίκα, να σερβίρει το ποτό του ….

Διαβάστε περισσότερα

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε;

Εκτελέστε μια αναζήτηση . . .

Begin Constant Contact Active Forms